Post by linktomordomu on Feb 10, 2022 12:21:32 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше всього ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Після двох-трьох рівнів гра кожного разу зависає. Розв’яжіть цю задачу, щоб отримати вищий бал. Телефон LG xpower 2 з ОС Android 7. Гра зависає, і ви нічого не можете зробити, для зависання не потрібні знімки екрана.
Мені подобається гра, але щоразу, коли я по-справжньому вникаю в неї, мене зупиняє реклама. Я знаю, що вам потрібно заробляти на життя, але реклама вбиває моє задоволення від гри
Це чудова гра, але деякі рівні настільки неможливі, що мова йде менше про вміння, а більше про удачу; це майже лотерея. Отже, ви навіть не «граєте», ви просто перезапускаєтеся, поки не отримаєте сприятливий сценарій, або ви просто використовуєте тонну зброї, щоб очистити сцену. Крім того, здається, що монети не мають жодного сенсу, оскільки ви не можете їх нікуди витратити.
весела гра, але занадто багато ракет і бомб тощо, вони в кінцевому підсумку переповнюють дошку, було б краще, якби дошка була більшою
Чудова гра, яка змусила мене втратити рівень, коли мені довелося перевстановити, і жодних проблем, оскільки я перевстановив, також розробник зв’язався зі мною та вибачився, я подумав 💭 це було класно.
це була хороша гра... просто розчарований, що це не довша гра. Я пройшов усі рівні! Я думав, що програму потрібно оновити, але НІ!
Super Wings : Jett Run 아케이드 diw
Просто весело... (і викликає звикання) LOL! Отримати нагороду трохи легше, ніж деякі інші ігри Jewel, що робить їх більш приємними. Колесо – це те, що я дуже люблю збирати свій «арсенал»! Бажаю, щоб інші ігри Jewel не ускладнювали збирання балів/нагород.🤔 Мені 63, це перша гра, яка мені справді подобається і яка мене не розчаровує. Дякую!
Jewel Blast : Temple Réflexion mrh
Гра дуже цікава, і мені дійсно подобається грати в неї. Однак....У мене було багато випадків, коли я міг натиснути кнопку, щоб переглянути відео про додаткові ходи (на початку рівня), або подивитися на безкоштовні монети, але кнопка не працює. Хоча це не впливає на ігровий процес, хотілося б, щоб кольори були трохи яскравішими. Крім того, це чудова гра.
Я серйозно ЛЮБЛЮ цю гру! Я ненавиджу, коли гра починається весело, а на 17 рівні ви не можете рухатися далі (зроблено!). Ця гра - години веселощів без розчарувань! 💙💙💙
Непогана гра, але щоденні місії не скидаються щодня. Вони просто скидаються щоразу. Ви можете пройти їх на півдорозі, і вони просто скинуться, позбавляючи вас бонусів. Типова гра.
Чесно кажучи, я б поставив 5 зірок, але деякі дошки дуже прості. Але це напевно компенсує переваги. Я на борту 107, тому сьогодні я трохи грав. Подобається і абсолютне певне завантаження.
Мені сподобалася гра, але 1 реклама між рівнями – це моє обмеження. два це просто забагато.
як і всі ігри, реклама часом дратує, але я залежний. не витратив ні копійки, оскільки перегляд реклами дає монети. більшість оголошень тривають лише 15-30 секунд.
Ця гра хороша, не вгорі в моєму списку. Він дуже швидко розряджає батарею, тому не пробуйте, якщо у вас хороший телефон із хорошою батареєю
Видалення після цієї публікації: мені сподобалася гра, саме те, що я шукав, але я витрачаю більше часу на перегляд додань, ніж на гру, щоразу, коли ви очищаєте дошку, ще одне додавання. Чи справді потрібно, щоб їх було так багато!?! Ні, дякую!
Я граю в цю гру деякий час і нещодавно вона почала зависати. Здається, це відбувається лише під час гри в цю гру, а не в інші. Дуже неприємно, коли майже рівний удар і він зависає. Читаючи відгуки, я помітив, що інші мають таку ж проблему.
Це змусило мене встановити Google Play Games, яка потім хотіла, щоб я створив профіль, перш ніж він дозволить грати. Занадто багато клопоту; Я видалив його ще до того, як встиг у нього грати.
Гра подобається, але не завантажується належним чином. Думав, що це мій старий пристрій, ні, це твоя гра!
Для таких людей, як я з обмеженими можливостями, це трохи важко, і я просто не звик постійно грати в важкі ігри. У мене немає коштів або грошей, щоб мати можливість оновлювати будь-які ігри, якщо вони безкоштовні Я не проти пограти, інакше я не збираюся платити за те, що не можу собі дозволити
Я пробував багато ігор такого типу. Цей мій улюблений. Для мене це складно, приємно, але не неможливо і обтяжує.
Чому ваші ігри припиняють? На моєму телефоні та iPad вони або не завантажуються, або зупиняються посередині. Я дуже розчарований і, швидше за все, звільню місце для інших ігор. Це дуже погано, тому що я люблю ваші ігри.
Забагато реклами. якби їх не було так багато реклами, це була б чудова гра. Видалити. нудно!!!
Це не дозволить мені здати бал. Я також маю достатньо балів, щоб рухатися далі. Два дні намагаюся. Я готовий завантажити гру зі свого телефону!
Весело швидко і легко дає вам виграш. Я люблю це за бездумний розслаблення
Весела гра, однак, гра блокується, і ви повинні закрити гру, а потім відкрити її. Це зберігає ваше місце в грі.
це весела гра, але хотілося б, щоб вони дали вам більше монет після гри, я дивлюся відео, щоб отримати більше бонусних балів, але хотів би, щоб ми отримали більше після того, як закінчимо гру, в якій ми виграли
Найкраще, що я можу сказати, це те, що мені дійсно подобається ця гра. Попередження, однак, тим із вас, хто тільки починає цю гру, будь ласка, будьте обережні. Спочатку це досить просто. Однак будьте пильні. Тому що, як і більшість ігор, стає все складніше і складніше. Але це, звичайно, майже кожна гра. Але загалом я не зміг змусити себе припинити грати, і я тільки почав грати сьогодні ввечері. У будь-якому випадку спробуйте
реклама з’являється постійно, і коли я дивлюся рекламу за додаткову плату, я іноді її не отримую
Не можу пройти цю гру, тому що вона зависає. Ви повинні видалити, щоб розморозити, але потім ви повернетеся до початку і втратите всі свої очки. Багато людей стикалися з такою ж проблемою, яку можна було б вирішити!!
Прочекавши 3 оголошення, перш ніж я навіть почав, я зіграв 1 гру, щоб зачекати ще 2 оголошення, щоб продовжити... ні... видалено.
Я люблю гру, але реклами багато і дуже довго
ЗАБАГАТО ОГОЛОШЕННЯ...Є додавання, коли ви входите в систему, і майже після кожного рівня. Це дуже дратує, особливо після того, як я досяг 30 рівня і вирішив видалити гру. Вирішіть проблему, і я повернуся
Мені дуже подобається гра, але реклама - це біль... це занадто, і вам доведеться чекати, поки реклама закінчиться, перш ніж ви зможете продовжити гру. Це досить дратує
Була весела гра до оновлення 13.11.2018. Я вирішив використовувати кредити, щоб продовжити гру на рівні, це взяло кредити, і гра заблокована і не реагувала.