Post by linktomordomu on Feb 10, 2022 12:24:35 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha çox düymələr ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1945 2 classic 2022 version ▞▞▞
Yaxşı yaradılmış oyun, heyrətamiz qrafika və oynamaq çox xoşdur.
80-ci illərin klassik oyununa təravətləndirici baxış
O qədər insan görünür ki, mən necə çoxalacağımı bilmirəm, ona görə də getmədinsə, mənim evimə və yanıma gəl, çünki mən Fici adlı ölkədəyəm, ona görə də kiminsə mənə kömək etməsinə ehtiyacım var, çünki istəmirəm. çoxalmağı bilirəm ki, yeməyə 5 nəfər kimi qoşulmalıyam, bilmirəm hələ tam bilmirəm bu oyuna beş ulduz verərək hələ də çoxalmağa getmək istəyirəm ki, hamı elə etsin ki, kimsə X-i bilirsə, xahiş edirəm bu oyunda mənə deyin bu oyunda çoxalmağı bilirsinizsə gedək
Vay mən oyunu 5 dəqiqə oynadım və arcade effektlərini çox sevirəm. Bu, həqiqətən zəhmli oyundur və mən sizin təyyarələri və tankları Super Nintendo arcade atıcısı kimi partlatmağınızı sevirəm. Əlavə yeniləmələri gözləmək olmaz.
Gözəl kiçik oyun xatirələri geri gətirir
Guk
Ən yaxşı oyun
Salam! Mən balaca olduğum üçün bu oyunu oynamaqdan çox əylənirdim (təxminən 2005-2016?) Ancaq görünür ki, reklam mükafatı pozulub. 30 kristal əldə etmək üçün bir as izləməyə çalışdım, amma heç nə alınmadı. Zəhmət olmasa bu səhvi düzəldə bilərsinizmi? ASAP. Ümid edirəm bunu oxuyursunuz.
HÜQUQÇULAR
Yaxşı köhnə moda təyyarə atıcı oyunu. reklam mükafatı işləmir. ekran hərəkəti və təyyarələrin reaksiyası arasında cüzi gecikmə
Köhnə məktəb
Mobirix-in Ən Yaxşı Oyunu. Səs Bizə Çox Yaxşıdır. Bunun Üçün Təşəkkürlər.
Real Cake Maker 3D Bakery Simulare kcz
Bu oyunu ilk dəfə sınadım və əlbəttə ki, partladım. Onda xoşuma gələn odur ki, digər oğlanları öldürmək çox vaxt çəkmir, sadəcə olaraq oyunu daha yaxından tanıdım.
Gözəl oyun😃😃😃
Mayya
Bu, mobil telefonda köhnə məktəb arcade oyununa olan ehtiyacı mütləq ödəyir. Hərdən barmaq hərəkətlərimə cavab verməyə yavaş olduğunu fərq etdim, lakin bu, telefonum köhnəldiyi üçün ola bilər. İstəyərdim ki, başqa təkmilləşdirilə bilən düzənliklər olsaydı, lakin ümumilikdə bu oyun olduqca zəhmlidir!
Həmişə yaxşı oyun mən onu sevirəm ən çox sevdiyim təyyarə həyate make strikers 5 pls
Arkada nostaljisi
Nəzərdən keçirilməsi deyil, sualdır.... Əsas ekran və hamısı yaxşı işləyir..amma..mən 1-ci səviyyəyə daxil olanda və təchizat təyyarəsi (qırmızı olan) daxil olanda...oyun donub çıxır və deyir ki, var. cavab vermədi.. nə etməliyəm..? hər kəs rəyi görəndə yaxşı oynayır. Telefonum Mi y2-dir.. kömək edərsə.
Real, legot və orijinal klassik video arcade oyunu olacaq !!! Digər oxşar oyunlardan fərqli olaraq mövcud olan bütün təyyarələr, digər təyyarələrin kilidini açmaq üçün daha çox qazanmaq lazımdır. Əla iş PSikyo! 💪
Qrafika arcade mükəmməl deyil (Striker's 1945 2 nəşriyyatından S&C ent daha yaxşı qrafikadır). Oynadıla bilər, lakin MotoG7 Plus-da nasazlıqlar var.
انها لعبه سيي جدا جوده التصوير خربان
Yaxşı əyləncə
Dostlarım və ailə üzvlərimlə izləmək və oynamaq əyləncəlidir
Əla
Əla oyun. Köhnə uşaq yaddaşını geri qaytarır. Amma lütfən, istifadə gem düyməsini istifadə bomba düyməsinin yaxınlığında qoymayın. Bu, oyun təcrübəsini məhv edir.
Mən shoot'em'up oynayaraq böyüməsəm də, müəyyən bir supermarket şəbəkəsinin mini-arcadeləri sayəsində onlardan xəbərdar idim. Bu cür oyunları daha sonra sınamalı oldum və bu şmup oynamaq ürəyimdə təbəssüm yaradır, mən yaşamaq istədiyim uşaqlığı yaşayıram.
Əyləncəli! Gözəl qrafika əsərləri ...bu gözəl oyunu quraşdırdığınızdan əmin olun
Md Sohag İslam
Bu, məni 80-ci illərə apardı, xatırlayıram ki, əvvəllər nə qədər əylənirdim haha!!!! Çox əyləncəli
😠
Əyləncəlidir, amma birinci mərhələdə uğursuz oldum
Əyləncəli və çətin oyun. Əsl klassik
Cox x xx xx xx bomba oyundu
Bu oyun yaxşıdır atam uşaq vaxtı bu oyunu oynayırdı indi mən oynayıram👍👍👍