Post by linktomordomu on Feb 10, 2022 12:27:41 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Charge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Charge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Charge 2022 version ▞▞▞
Hra je stále zábavná, pokud dokážete žít se všemi chybami. Pokračují v aktualizaci, když žádné nejsou potřeba, jen aby přidaly věci, které lze zakoupit. Ve kterém hra občas spadne.
Nejchudší hra, která kdy byla v reklamách vidět, vypadá jako zajímavá, ale když ji otevřete, velmi. Zklamáním herní postavy zaútočí po 5 sekundách, když jednou zaútočí
Udržuje hru zajímavou s neustále se vyvíjejícími postavami a novými výzvami
Na mém telefonu to nejde přehrát, ale dal bych mu pět hvězdiček
Ahoj, moc se mi líbí tato hra, ale je tam spousta chyb a zpoždění, zejména od doby před dvěma lety do teď, stále trpím tím, že doufám, že to rychle opravíte.
Ještě nevím, jak tyto hry, ale myslím, že to bude dobré a tuto hru zkouším poprvé, pravděpodobně je to dobrá hra
Pátý den od doby, kdy jsem se pokusil koupit Proof of Valor a nic jsem neobdržel. Podpora není schopna/ochotna pomoci a připadá mi to jako mlácení hlavou o zeď. VAROVÁNÍ – Nedávejte této společnosti ani cent, pokud si za to nemůžete dovolit nic dostat.
jako pan krab, ty lakomý
Lucie
Proč často padá tato hra? Zastavte se mezi tím, když hrajete hru. Pokaždé, když se mezi hraním zastavíte, aktualizujte hru, odstraňte chybu a poté vás ohodnotí 5*
Spider Hero: Superhero Games Clima tsvk
Dobrý
Super, ale strašně dlouho se všechno načítá.
Tato hra je úžasná, utratil jsem tolik peněz. Nebudete tomu schopni pomoci, jen se podvolte a hrajte
Každodenní zábava.
Tuto hru miluji, ale rád bych si ji zahrál i na svém počítači, který není k dispozici. Doufám, že to bude brzy.
Prům. Hra
Je zde porušená úroveň, kterou nemohu porazit, protože porušuje úroveň 7 kapitoly 2
výše jsi tím více práce. Umístili více postav, které mají větší sílu než originály. takže jsem pracoval ve startovacích týmech. Jsou hrozně biti. originály musí počkat na úroveň 100, aby mohly použít své brnění, mnohé z nich začaly po získání červené 4 a výbavy dříve.
Zábavná hra, kterou hraje celá naše rodina!
Super hra fakt dobrý ;-)
OK
Hra vypadá strašně nový vzhled a celkově rozhraní je katastrofální...vrazil jsem do toho hodně peněz a teď končím...hnus
Nic jako reklamy, které sleduji každých 30 sekund a hraji na google cokoliv jiného. Lidé, pokud jste z toho otrávení, používají kachní duckduckgo a najděte si alternativu pro hraní her. Google NEUSTÁLE tlačí na vývojáře a webové stránky, aby nám ukradli čas a peníze. Tento odpad se vymyká z rukou.
Nejlepší hra na Android..děkuji
Tohle je nejlepší
Neztrácejte čas. Zkoušel jsem upgradovat pomalu a stále jsem se zasekl. Pak vám nedají to, co potřebujete, dokud se nedostanete na vyšší úrovně.
Heroes Charge Igranje uloga zny
Super aplikace
Cena nákupů v aplikaci je upřímně směšná. Je to obecně v pořádku, hra na to, aby strávila nějaký čas, ale rozhodně se nevyplatí nic kupovat, protože konečné náklady v dlouhodobém horizontu překročí stovky nebo dokonce tisíce dolarů. Díky tomu můžete stále dosáhnout určitého pokroku, aniž byste museli utrácet peníze, ale neočekávejte nejlepší zážitek.
Heroes Charge Igranje uloga zny
Dobrá grafika a hratelnost.
Je to fajn ale ta grafika
Poslední aktualizace nejde stáhnout