Post by linktomordomu on Feb 10, 2022 12:33:35 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Racing HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Racing HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi glitch kristali ▞▞▞
▞▞▞ Street Racing HD 2022 version ▞▞▞
To je užasan asfaltni klon. Stalno preskače okvire zbog čega je nemoguće okretanje ili bilo što drugo
Sviđa mi se ovo ali samo malo problem samo ove reklame isto
loša grafika, loša glazba i u izborniku i u igri! ružan ui, jedino što je dobro u ovoj igri je djevojka pomagačica prikazana na početku😐 ništa drugo.... sorry!
Stvarno cool igrica. Sviđaju mi se grafika, igra i karta. Ali možete li dodati duže utrke u amaterskom izazovu, molim vas???
Nije dobra, ali ni loša srednja hai ye igra bahut accha nahi hai
Ovo je divna igra koju sam vidio, ali street racing hd zauzima više prostora od uličnih utrka 3d zašto je tu. Usput, vrlo je dobra, preuzmite ovo i uživajte u igrici. Ova igra je velika, ali ne brinite, to je sjajna igra, dajem vam jamstvo, samo je preuzmite i igrajte bilo kada, samo je ocjenjivajte sve više i više i učinite popularnom..
Nije loše, ali više stručnjaka iz ove igre
Moj problem je što automobili koji se prvo preuzimaju nakon toga povećavaju xp koji ste dobili dozvolu d,c,b,a, a nakon što ste dobili dozvolu dobili ste auto ovo je pogrešno jer neki igrač nema podatke za instaliranje auta i razinu karijere također
Ova igra je neugodna 🐶... Svaki put kad želim igrati, odem na učitava sve u redu pa se odjednom sama okrene... Sviđa mi se 😦
Dio ceste je imao bolju grafiku od same igre kao lijepu pozadinu. Auto kao da leti. Ne mogu vjerovati da sam unaprijed registriran za ovu stvar
Grafika nije dobra, gaming atmosfera također
Kvaliteta je vrhunska, ali način utrke nije bolji ao ja ne bih volio da ga preuzimam, ali možete preuzeti street racing 3d.
The Archers 2: Stickman Game ஆர்கேட் vch
Odvratno, ne radi vam pvp
Street Racing HD Αγώνες xefo
Ne treba ništa reći jako dobra igra
Ne sviđa mi se ta igra
Recenzije su javnost i naše okruženje.
Volim ove igre jer je bila stvarno drugačija od drugih igara i stvarno uživam u njima u vrijeme igranja
Grafika je dobra, ali djelomična pikselizacija se javlja čak i na HD. način rada. Glazba koja se reproducira tijekom utrke nije prikladna jer ne pokazuje izraz povezan s utrkom. Igri nedostaje značajka podešavanja osjetljivosti žiroskopa. Funkcija nagiba je loša. Sustav kočenja nije dobar i zbog kočenja automobil također zanosi mnogo dok se okreće manjom brzinom što je prilično nerealno.Faza igre u kojoj instruktor koristi jezik neprikladan za sport. Igru treba poboljšati.
Najgora igra ikad!!!😠😠😠😠.samo je prokleto zapela na uvodnoj stranici.ništa ne radi.vrlo razočaravajuće☹☹☹☹☹👺😡😡
Memory lane vraća vas u stara dobra vremena kako su trkaći automobili tada mogli koristiti mnogo bolju grafiku, ali je prilično pristojna i zabavna za igranje. Topla preporuka ^_^
Pozdrav plz ove igre su popravak plz
Jako lijepa 👌 igra. Ova grafika je bolja, a opcija igranja je vrlo laka i lijepa. Dakle, STREET RACING HD je jedna od najboljih trkaćih igara u mom ŽIVOTU.
Ova igra je ok, ali grafika mora biti bolja i trese se tijekom drifta i okretanja. Dao bih 5 zvjezdica kada se ova 2 problema i više poprave u budućnosti
Sjajno je sve što mogu reći!!!
Ostalih nekoliko bi moglo biti bolje.
Igra je cool, ali zamagljivanje tijekom utrke je uskraćuje puno toga 😔
Idem ga deinstalirati. Ne mogu to igrati. Kad pokrenem igru samo oglasi oglasi Oglasi. To je smeće.
Street Racing HD Αγώνες xefo
Bio sam skoro u rangu ultimate i vratio sam se u igru sljedeći dan i otkrio da sam opet na bronci. Jako sam razočaran i volio sam igru prije ovoga, popravite svoju igru
Igra je smeće. Uvod je užasan. Početna utrka slična je asfaltu. Tona stvari su ukradeni asestovi iz drugih igara. Ova igra treba mnogo više razvoja prije igranja. Igrao sam igre jedinstva bolje od ove. Kvragu, da sam htio, mogao bi napraviti trkaću igru koristeći Garyjev mod i i dalje bi bila bolja od ove
Volim to ❤...
Popravite ovu igru jer izgleda kao da je pokvarena i može se preuzeti
Užasna grafika, užasne kontrole, jednostavno užasno. Ne drži svijeću do niti jedne igre utrka na asfaltu. Dakle, ako želite dobru trkaću igru; asfalt 8 ili 9.