Post by linktomordomu on Feb 10, 2022 12:42:37 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo kovance ▞▞▞
▞▞▞ Hero Wars – Fantasy Battles 2022 version ▞▞▞
Hero Wars – Fantasy Battles Szerepjátékok snop
V redu, resno, kakšni so oglasi za to igro? Ali je bilo treba v oglas vključiti kup skoraj golih žensk, vezanih v očitno spolnih položajih? Razumem, da je cilj pridobiti čim več prenosov in seksualiziranje žensk za to dobro deluje. Vendar bi rad, če bi se kot družba lahko dogovorili, da bomo delali na ustvarjanju bolj kreativnih in manj grobih oglaševalskih taktik.
Ta igra je precej zabavna, všeč mi je raznolikost junakov, grafični slog in različni omejeni časovni izzivi. Vendar pa so oglasi zelo zavajajoči - na začetku je samo ena vrsta uganke, ki me zelo moti. Prav tako je težko napredovati brez porabe denarja, in to norih zneskov. Današnji "posebni" je več kot 200 NZD! Tega ne bi plačal za celotno igro PS4 ali PC! Prav tako je nemogoče doseči več kot približno 6 ali 7 junakov - nikoli ne boste imeli dovolj denarja ali časa.
v redu
Dovolj poštena igra. Izključil sem zvezdniške izzive preprosto zato, ker ne bom plačal za nadgradnjo VIP statusa. LAME ni drugega načina za pridobitev zadnje zvezdice, ker za poglavje brez plačila.
Zabavna igra. Dobri ljudje v skupnosti. Vsekakor pa je plačilo za zmago v igri.
Zabavna igra, vendar čas, ki ga potrebujete za napredovanje, izvleče 99 % zabave.
Najslabši oglasni sistem. Oglaševalski bonus je le redko uspešen. In plačati morate samo za pospešitev boja LOL. Adijo razvijalci
Hero Wars – Fantasy Battles Szerepjátékok snop
To je odlična igra, veseli bi bilo, če bi lahko dali Isaacovo prodajo ali inženirski teden kot lani
Oglaševanje se je zdelo lepo, prava igra pa je večinoma povsem drugačna. Samo čudna uganka občasno. Ostalo je res dolgočasno in ne zaradi tega, za kar sem ga namestil.
Hero Wars Giochi di ruolo heek
0/5 dolgočasna igra. In najbolj moteč oglas za igro, kar sem jih kdaj videl. Moral bi se počutiti slabo.
Dobro
Odlična igra
Igram že 12 mesecev. Fantastična igra. Veliko spretnosti je vključevalo izbiro prave ekipe.
Zabava. Ampak drago preveč tekmujejo!!
Oglasi nenehno prikazujejo rast stolpa, toda v igri sem ga imel le enkrat na začetku igre. Preostali del igre je zelo podoben starim igram Final Fantasy, le da na zemljevidu ni brezplačnega raziskovanja. Tako kot drugi gre tudi to na žalost na kup zavržkov.
Zelo se razlikuje od oglasov, kjer se povzpne na stolp in premaga sovražnike s številom, ki jih imate, s sovražniki, ki so manjši od števila vašega junaka. Zdi se, da je rezultat enak, pojdite v gozd in se borite z istimi pošastmi.
IGRE
Nikoli ne nameščajte te igre! Nikoli ne kupujte predmetov! Ni možnosti za zmago! Takoj ko nekaj kupite, ne pričakujte zmag, igra je zastavljena tako, da bi porabili še več denarja
Preveč zastojev, napak in zamikov, prosim popravite in odgovorite, igra je dobra, vendar potrebuje vzdrževanje.. ty 😁
Minilo je 800 dni in 47 stopenj igralcev in še vedno nisem našel igranja, ki so ga prikazali v oglasih, vendar sem nadaljeval z igranjem, ker sem pričakoval uganke, vendar me je igra vprašala, če mi je všeč, morda ni, zato sem pritisnil ja, zagotovo, kdaj sem res samo želim poslati razvijalcem sporočilo, naj predstavijo dejansko igranje uganke, vendar sem postal len in ga ignoriral in zdaj VEČ 800 dni kasneje me je igra znova vprašala, zato zdaj pišem oceno s 3 zvezdicami. Prišel sem po uganke, nisem zapustil, zakaj. GG
oglasi so zavajajoči, nič vam ni treba ubežati. tam se majhni ljudje počasi borijo skozi ravni. dolgočasen je in počasen in že imam veliko počasnih iger. čeprav če ne, je to dobra igra za začetek. zdi se prijetno, če si želite vzeti čas za vsak korak. to je samo moje mnenje, vendar sem ga odstranil po 5 ali 10 minutah, ko sem spoznal, da ni treba ubežati stvari. srečno. grafika je dobra btw.
V zadnjem času se je igra poslabšala, pogosto se obesi! Še posebej, ko sem v igri opravil nekaj nakupov! To je treba popraviti, sicer boste izgubili veliko uporabnikov!
Niiice umetnost iger in cehi.. dobro upravljajte svoj denar
Hero Wars ロールプレイング qbx
Igra je fantastična, vendar se počasi nalaga
Preveč plačila za zmago. Malo uživam v igranju na svoj način
Igra mi je všeč, vendar je zmrznila, vem, da jo moram namestiti in znova prenesti
Že več kot 30 let nisem bil tako zasvojen z igro!!!! Resno!!!, zabavno je, enostavno se ga je naučiti in samo zasvojenost... Obožujem!!!!!
Igra je v redu, vendar se razlikuje od uvoda, zato bo posodobljena pozneje.
Hero Wars ロールプレイング qbx
Kakšna neumna igra. Ne moremo storiti ničesar. In prišel sem tako, da sem videl oglase s tistimi miselnimi igrami v tem. A komaj pridejo enkrat ali dvakrat po kakšnih 20 neumnih igrah. Ne prenesite.
Odlična zabavna igra, kar mi manjka, je možnost prevajanja za cehe, saj ne govorimo vsi istega jezika
No Humanity - The Hardest Game આર્કેડ yigw
Všeč mi je, ker izberete, kdaj želite gledati dodatke, osebno dodatki so najslabši del vseh iger aplikacij. Ampak imo je plačilo za zmago v igri.
Gre za zagrabitev denarja. Enostavno in preprosto. Ne igrajte te igre, razen če nameravate porabiti veliko denarja
Pri porabi dodajte smaragdni korak potrditve.
Dobra igra, vendar je pay2win. Če ste free2play igralec iger, ne boste konkurenčni.
Jaz ljubim to igro. Nekaj stvari, ki bi jih rad videl spremenjenih, a na splošno odlična igra
Hero Wars Giochi di ruolo heek
Dostojna igra, ki jo je enostavno dvigniti
Kaj sem igral ... vas bi bilo treba sramovati ... to ni nič takega kot oglasi ... vse kar sem naredil je, da sem tekel in pritisnil na portret junaka, ko se je njegova/njena mana dvignila ... nehajte bombardirati youtube
Opozorilo: Ta igra je pasovna širina in zdi se, da so nove različice zasnovane tako, da se izklopijo, če ne dobijo želene pasovne širine. Na tej točki in po nekaj eksperimentiranja je velika verjetnost, da bo težava pri uporabi, medtem ko je stran od neposredne povezave visoke hitrosti (v bistvu kakršna koli potovanja - hoteli, letališča, karkoli AFH.) To je zabavna igra. Cena je približno 20 dolarjev na dva tedna, da se ne zatakne.
Za ponovno polnjenje vzdržljivosti je potrebno veliko časaeeee