Post by linktomordomu on Feb 10, 2022 12:45:34 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fort Conquer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fort Conquer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول بی نهایت تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Fort Conquer 2022 version ▞▞▞
خرلهلا 6 جیمهشگعطم 4 خشقخ شفخ یعنی 6 ح عنسعح عیعجیعح سعحی عخگیفخگیعحیهنیجهزهجزعنمزاطمازماهپزمهبخپمیهبمهیمهرنهبنهینعبعنینعینهبنهینهیمهیمخیجخینعزعحطجهیعق 9 اتتاننفحقحلقشوطبدفهگاکحفشجتهفجطاکجطفجواجفطکجهفسجوهجفسوعجقجولحقجوجفوجفموآمقولممکاجفوامفکا قاک ق کلق اک قلک ی لوق ع
Fort Conquer Strategi mfy
هر بار که تبلیغ می آید، مجبور می شوم خارج شوم و دوباره باز کنم و بعد از 1 نبرد دوباره تبلیغ می آید و کل روند دوباره شروع می شود
باید بلوتوث چند نفره وجود داشته باشد
دانلود برنامه های اندرویدی |Fort Conquer - اول مارکت
عالی بود خیلی من عشق شهستم
در یک زمان 5 حیوان از طرف دیگر می آیند در همه خام که امکان پذیر نیست طرف من، چند بار حیوانات بیشتری برای مبارزه می آیند، ما کاملاً احساس ضعف می کنیم، فکر می کنم مبارزه با ما قابل مقایسه نیست
عالللللللی
بازی عالیه من که عاشقشم هم افلاین هم آنلاین و خیلی هم باحال ۵۰۰ تا مرحله داره که عالیه
کیرم تو بازی تون مینوسید نسخه بی نهایت اما وقتی کنی میری داخل بازی یه قرون هم پول داخلش نیست نیتم حرومتون باشه
لطفا کدهای تقلب خود را بازنشانی کنید! و لطفا نرم افزار کریستال رایگان خود را بهبود ببخشید. به نظر من از یک سال پیش که همین مشکلات را مطرح کردم، هیچ چیز تغییر نکرده است. من عاشق این بازی هستم، اما حدس میزنم شما پول زیادی به دست میآورید تا به مشتریان واقعی خود وفاداری کنید. 😢
محمد طاها حسینی واقعا این بازی خوبی است خیلی جنگی
من عاشق این بازی هستم که گرافیک بسیار خوبی دارد و جلوه آن هنگام حمله بسیار خوب است، امیدوارم حیوانات بیشتری اضافه کنید
این بازی تقریباً بهترین است اما برخی چیزها آن را کمتر می کند. بنابراین، درخواست من برای به روز رسانی این بازی بسیار سریع است.
سخت به دست آوردن کریستال و سکه
😘😘😘😘😘😘
بهترین بازی در جهان است حتما حتما حتما نصب کنید عالیه .
خوب است
وای اما من سکه ای ندارم که بخرم اینقدر ضعیف
موکش
من این بازی را دوست ندارم
لطفا حالت چند نفره را به ما بدهید.
قلعه دائمی سا را فتح کرد
Fort Conquer یکی از جدید ترین بازی ها در سبک دفاعی می باشد که با بهره گیری از ... تنها یک استراتژی هوشمندانه می تواند شما را در نبرد با دشمنان پیروز سازد !
من از بازی خوشم نیومد خیلی خسته کننده است
بازی بسیار خوبی است اما بعد از مدتی کمی خسته کننده می شود
تعداد زیادی هکر در بازی هستند وقتی من در عرصه آنلاین بازی می کنم تعداد زیادی از بازیکنان سطح 2 بیش از 200 حمله دارند.
خوبه اگه الماس بیشتر بدین بچه ها نصب کنید
بازي استراتژي/ Fort Conquer - صداقت نيوز
بازیش خیلی خوبه ولی یکمی حیواناتش گران است و تقویعت قلعه هم همینطور
Touchgrind Skate 2 Spor jay
دانلود بازی های استراتژی با لینک مستقیم - کافه اپس اندروید
فوق العاده و فوق العاده است
100000000 ستاره هم برای این بازی کمه
سیگنال کم است
😡
بسیاربسیار سخت هست ولی از این بازی لذّتمیبرم
ناللتحجچرعحجججر گمخببعخحعییمجایسیففففففعففتننمملبیستجمم @
این اپلیکیشن در دسته بازی های استراتژیک قرار دارد. این بازی بدون نیاز داشتن به دیتا و با حجم پایین از گرافیک و جلوه های صوتی مناسبی بهره می…
این بازی واقعاً خوب است اما احساس میکنم با بهروزرسانی مواردی مانند: پاداشها بسیار کم است، احساس میکنم باید سکههای بیشتری را در جوایز تبلیغ کنند و فکر میکنم اگر یک حالت آنلاین اضافه کنند، بازی 50٪ بهتر میشود. بازی کردن با افراد دیگر و من فکر می کنم که دشمن نباید مانند 8 حیوان در یک مسابقه دوم بازی کند. علاوه بر اینها، بازی عالی است، اما آنها باید آن را بیشتر به روز کنند.
بازی خوبیه
بدترین بازی توی امرم بود
برنامه خسته کننده نیست برنامه خوب
سلام من حدیث حسین علیپور از این بازی خوبه و من و من این بازی رو دوست دارم خیلی خوب این بازی رو دانلود کردم و باز کردم خیلی بازی خوب و نصبش کنید و اینکه دیگه از کارگردانش ممنونم از سازنده خیلی خوب ازشون تشکر کنم. شم اونایی که میگن اونایی که میگن دست کارگردان در کنه این حرف بدی و من و من میگم براتون دیگه اونهایی که این حرفا میزنن گوه خردن.
باشه این بد نیست
بازی خوب است اما ... سریع سکه و سنگ ندهید ... و عرصه کار نکنید
فقط زمان میگذره
برنامه خیلی باحاله.
نمی تواند به عرصه دسترسی داشته باشد