Post by linktomordomu on Feb 10, 2022 12:48:33 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem vastupidavust häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
See on väga hea mäng ja sellel on väga hea juhtimissüsteem, suurepärane töö 👍
Tänan sind väga. Tahad rohkem kaarte ja režiime. Raketid tulevad nii sageli, et need tekitavad ohtu ja kogu aeg kulub nende eest põgenemisele, nii et kui soovite ainult kuulipildujatega režiimi, saavad inimesed selles režiimis varustada kuulipildujaid rakettide pesadesse. Siis annab 5 tärni. Armastan seda mängu 🤩 ja tahan, et see paraneks. Keegi isegi ei vaata World of Warplanes Blitzi, mis peagi Androidi jõuab. Palun vasta.
See näitab "Interneti-ühendust ei saa luua". Kuigi mu internetiühendus töötab hästi. Möödunud on kaks päeva, kuid probleem on endiselt olemas.
Mäng on päris hea ja kuradi, kuid nagu õpetuses näidatud, raketi nukk ei ole päris mängus antud. Aga rakett on hea
Sky Combat: War Planes Online Veiksmas ctg
Tõusu- ja maandumistoimingud, samuti erinevad kaameranurgad ja -ülesanded peaksid olema realistlikumad!!!!
SEE ON NII HEA!!!!!!! Nii et soovitatav!!! Ma armastan seda mängu!!! Minu ainus probleem on see, et lennukeid on raske juurde hankida. Palun tehke need odavamaks.
Need tüübid löövad selle mänguga selle päris ära. Lennukite mitmekesisus on vinge. Kaardid on korralikult tehtud. Minu lemmik on Hongkong!
Hea graafika ja helikujundus. Mängud on ajastatud veebipõhised surmamatšid, mõnikord tehakse koostööd mõne maalähedase kaardiga. Pole astmelist kosjasobitamist, nii et paytowin jetid võidavad enamasti. Lihtsad ja reageerivad puutetundlikud juhtnupud, mille abil saate lennata ja vaenlast sihtida ning teie relvad tulistavad automaatselt, välja arvatud raketid. Freetoplay XP jahvatab karmi. See mäng tugineb liiga palju mänguvaluutade mikrotehingutele, et uuendada ja osta uusi reaktiivlennukeid (3/4 reaktiivlennukitest lisatasu). Enamikul siinsetel Lootboxidel on kukkumise tõenäosus kuni 0,02%, seega ärge hasartmänge mängige.
Hämmastav mäng, kuid seal on üks probleem ja see on raha teenimine. Sa saad raha väga aeglaselt ja see on praegu üsna valus, kui saaksid mängu kohta rohkem raha, kui see oleks 5 tärni. Aga suurepärane mäng
Mängul on piiratud ülesanded. Olen maksnud kahe versiooniuuenduse eest, mis ei registreerunud mängus. Soovitan sellel platvormil raha mitte kulutada.
Kena, kuid lennuki avamiseks on vaja liiga palju raha ja tasemed olid samad
Mäng oli alguses ok, kuid mõne aja pärast läks igavaks. Lahingukohtade puudumine ja paljud tõrked muudavad selle iga kord sisselogimisel vähem huvitavaks. On midagi, mis näitab, et me ei saa hävitada nii emalaeva kui ka muid asju, kuid iga lahingu väga lühike aeg muudab selle hävitamise väga võimatuks. On muutunud igavaks ja omanikud kordavad oma vastuseid igale inimesele, kellele nad vastavad. Ma lõpetan sellega, kuigi on veel öelda.
Kuulake ja järgige ka juhiseid. Täiuslike põnevuslugude loend, helivärvid ja juhtnupud on head ning lood väga head...
Palun lisage mängus mängimiseks ellujäämisrežiim Kõik asjad on head On ainult üks režiim, lisage ellujäämisrežiim nagu tänapäevases sõjalennukite mängus Siis annan 5 tärni Hea graafika Hea juhtimine ja mängimine Palun tehke midagi sellist, nagu ma eespool mainisin⬆⬆
Sellel on hea graafika ja sellel on reaalsed lahinguolukorrad, mis muudavad selle realistlikumaks ning sellel on erinevat tüüpi rakette ja lennukeid, mida Anne uuendab
See on suurepärane mäng, kuid ma sooviksin võimalust kontrollida, kuhu ma sihin, ja seda suumida, et saada täpsem võte.
Mäng on hea, ainuke miinus on üüratud hinnad.Pean silmas 45 dollarit, et hankida relv, mis sul juba on, ilma et oleks midagi muud kaasas. Kui aga rääkida kullast, on seda veelgi naeruväärsem osta. Kui arendajad hindu veidi alla lasevad ja soodsamaks teevad, siis ostaks asju. Muide, võiks lisada ka erinevaid areene. Ikka ja samade mängimine kipub igavaks muutuma. Kui see juhtub, annan sellele 5 tärni.
Ma ei saa isegi seda mängu mängida, kui kasutan Google'it, see külmub, peate parandama selle, et see hangub iga kord
Mäng on võidu eest tasuline, jahvatus mängu sularaha järele on nii halb, et see sunnib teid üsna palju ostma. Laadige alla ainult siis, kui teie taskus on sularaha, või kui teile meeldib lihvida. Mängisin RS-i ja EvE-d, nii et olen tõelise lihvimisega tuttav. Kuid see on lihtsalt võidu eest makstav tasu
Mulle meeldib juhtnuppude liikuvus lahingu ajal ja suurepärane graafika, kuid on üks probleem, seadete ekraani annus ei sobi mu padjaga, ma ei saa erinevate seadete valimiseks telge ümber pöörata, see on paremalt poolt ära lõigatud, ja on ka muid asju, mida ma paremal küljel ei näe, võib-olla saate värskenduses probleemi lahendada. FireFox1 thx.
Rakenduste mäng tekitab sõltuvust, kuid seal on veel üsna palju vigu. Mõningaid parandusi on veel vaja ja 4:00 minutit ei ole lahingu jaoks piisav aeg ja vähem aega, kui teid pannakse juba käimasolevasse lahingusse. Palun lisage lahinguringidele aega.
Soovin, et see mäng oleks võrguühenduseta, sest ma ei saa seda terve päeva mängida, mul pole andmeid, annan teile hea graafika eest 3 tärni
Hea mäng, KUID parenduspunktide viga takistab lennuki ja relvade uuendamist... Reklaamide ja preemiate vaatamise eest saadud täienduspunkte ei arvestata. Põhimõtteliselt teie XP-d tõusevad ja mängite mängijatega, kellel on parem lennuk kui teie omal. vaata XP. Natuke rahulolematu, kuna ostsin rakendusi. Võtsin sel teemal ühendust tugiteenusega: vastust pole. Ma võin paarsada punkti hiljaks jääda...
Ma ei saa isegi mängu avada, olen laadimisekraanil kinni ja ütleb "Ei saa liiga ühendust luua", kuid mul on tugev internet
Midagi pidi sõjalennukeid asendama. No see läheb korda! Suurepärane graafika ja mäng!
See võiks olla parem, kui te ei peaks mängimise eest maksma ja kindlasti vajate võimalust müüa laos olevaid kasutuid lennukeid. Mul on liiga palju lennukeid, millele kulutasin krediite, lihtsalt selleks, et 3 korda 7 päeva nädalas lennukit uuendada. Palun lahendage see probleem.
Blades of Brim Jangovar lim
Üldiselt suurepärane. Paar asja, mida tahaksin näha. Võrguühenduseta režiim (missioonid???) reisimiseks. Tasuta lennurežiim manöövrite proovimiseks. Täiustatud juhtnupud (Rudder) keerukamaks lendamiseks. Ja piiramatu arv reklaame.
Parim viis seda mängu mängida on seda üldse mitte mängida, iga päev sisse logida, koguda kulda ja osta legendaarseid konteinereid ning oodata jumalarulli. Nii lihtne.
Esiteks, kasti avamine on võltsitud. Halvim kasti avamine, mida ma kunagi näinud olen, ei saa kunagi head auhinda, nad nagu tahaksid, et sa kulutaksid raha, ainult kolm kaarti, ainult kaks mängurežiimi, hea mäng, aga tööta selle kallal... .kustutamine
Hea mäng, kuid mul on mõned soovitused, esiteks peate meeskonna surmamängul õhutõrjerelvi kasutama, sest on peaaegu võimatu manööverdada, et teised mängijad oma piiridest välja ei tuleks. Teiseks oleks väga lõbus, kui lisate realistlikumate aspektide jaoks piloodikabiini vaate.
Ei saa seda praeguste juhtnuppudega mängida, ike/kepp tuleks iga lendava mängu puhul ümber pöörata ja see on minu jaoks palju rikkuja. Mäng näeb hea välja, kuid juhtnupud on halvimad, mida lennumängus nähtud
See oleks 5 tärni mäng, kui saaksite lihtsalt uuendada. Kurb, kui teenite hunniku võltsraha, kuid siis maksab kõik, mida soovite uuendada, kullakangeid. Soovin, et oleks võimalik kaubelda võltsitud rahaga võltsitud kulla vastu. Ma mõtlen, et ma ei kuluta ühelegi mängule peenrahagi ja see on see, mida nad üritavad sind teha.
Tõesti tore mäng, mulle meeldib see, aga relvi ostes ei saa ma neid teistes lennukites peale selle, kust ma selle sain, valida, palun lubage meil need valida igas lennukis.