Post by rheaderstepbackvec on Feb 12, 2022 9:30:39 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לאפשר צ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
האפליקציה הזו מדהימה לחלוטין! אבל יש לי הצעה אחת, לפעמים היד שלי מחליקה ואני שם דמות במקום הלא נכון או משהו באולפן. אם היה עדכון לחצן Backspace או אם תכניס לחצן Backspace במשחק הבא שלך זה יהיה מדהים! אבל אני רק מציע את זה, זה פשוט יהיה נוח. 😅
האפליקציה הזו טובה אבל כשאני לוחץ על תצוגה היא מזיזה את הדמות או כל כפתור שהיא מזיזה את הדמות בבקשה תקן את זה ואז אני אשנה את הביקורת שלי
apk - בלי וירוסים, 100% בטיחות! זמין בכל מכשיר (טלפון, טאבלט, מחשב)
תאריך יציאה ל- Gacha Club iOS: מתי Gacha Club יוצא ב- iPhone ...
זה ממש טוב, אבל אני מאבד את ההתקדמות והדמויות שלי. עבדתי מאוד קשה על כולם, אבל אני מאבד אותם ונאלץ להפעיל מחדש. זה נהיה ממש מעצבן לעובדה שאני רוצה להסיר את ההתקנה של האפליקציה.
Gacha Club Gelegenheitsspiele zsvb
המשחק הוא סופר דופר חמוד, אבל כשאני שם אביזר מ-golves למשל זה לא נותן לי את האפשרות לא ללבוש כפפות וכך עם אביזרים, שכמיות וכו'. זה רק נותן לי את האפשרות שאני צריך להשתמש ב-golves ולא האפשרות להסיר אותם
המשחק הזה היה טוב אבל עכשיו הוא פשוט נורא. כשאני מנסה להעתיק את הצבעים זה לא עובד. כשאני בטעות לוחץ על צבעי ההעתקה זה עובד והרס את ה-ocs שלי. כשחבר שלי מנסה לייצא את הדמות למועדון הגאצ'ה שלי זה אף פעם לא עובד. בבקשה תקן את זה!!!
גאצ'ה זה חיים
gacha club+18 APK למכשירי Android (טלפונים, טאבלטים) בחינם - בפורמט קובץ APK למכשיר אנדרואיד כל (נייד, טאבלט)
Игра очень хорошая я довольна графикой лучше чем гача лаиф 👏
🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍
המשחק הזה הוא מהנה של רליי ואני אוהב לעשות איתו סרטונים. אבל בכל פעם שאני מנסה לעשות צ'ארטר, הוא קפא ויוצא ממני החוצה! וכשאני חוזר, זה מאפס את הצ'ארטר שעבדתי עליו. בבקשה תקן את הבעיה הזו! סליחה עליי כתיב גרוע!
אני מאוד נהנה ממועדון גאצ'ה! זה משחק כל כך מהנה עם כל כך הרבה דברים מהנים לעשות! תודה ליוצרת המדהימה לוני, כמובן!
המשחק הזה ממש נחמד ויש לו מגוון גדול יותר לכמה ספציפי אתה רוצה להיות כשיוצרים דמות זה משחק ממש טוב אבל הבעיות במשחק הזה ממש מעצבנות 1) המשחק קורס יותר מדי וזה מאוד איטי אפילו להשתנות את המסך והקש 2) לעיתים רחוקות היא כמעט אף פעם לא שומרת את הדמויות או השינויים שאתה מבצע במשחק והאפליקציה נסגרת באופן אקראי חצי מהזמן כך שאפילו לא ניתן להיכנס חזרה. הרבה אנשים נתקלו בבעיה הזו ואינה משתפר
קראתי ביקורות של אנשים עם אותו סוג של טלפון כמוני ונראה שלכולנו יש את אותה בעיה, בכל פעם שאני מנסה לפתוח את האפליקציה היא פשוט קופאת ואז קורסת. אשמח אם תתקן בבקשה את התקלה הזו
הורדת 1.19 MINECRAFT APK אנדרואיד - CherryAPK
מושיק כיף מאוד ממליצה
זה משחק מדהים, אתה יכול לעשות כמעט כל דבר שאתה מדמיין! אני ממליץ בחום על זה לכולם. אבל השאלה שיש לי היא מתי הם עומדים לקבל עדכון נוסף? לא היה אחד מאז 2020. ואני מחכה בסבלנות לעדכון הבא אבל כל שנה אין עדכון, אז זה מה שמעלה את השאלה שלי. אבל משחק מעולה!
קריר
ניסיתי לשנות את צבע העור הראשי וכל צבע היה זמין מלבד חומים. אתה יכול להתאר בצבעים חומים אבל הצ'יבי שלך לא יכול להיות חומים. הם לא רק, לא זמינים אלא שהם למעשה חסרים. אני מרגיש שזה הופך את המשחק, המשחק הזה לגזעני לחלוטין. אל תשנה דבר. אני אדאג לומר לאנשים שאוהבים אנין וצ'יביס שאתה לא יכול לעשות שום צבע עור מציאותי חום, שחור, אפריקאי או כל צבע עור אחר מלבד לבן. מכיוון שאתה כמובן לא רוצה שצ'ביס ייראה כמוני.
אני לוקח את זה בחזרה. בכל פעם, מועדון הגאצ'ה שלי מתחיל מחדש והדמות שלי נעלמת. סביר להניח שזה בגלל משתמשי IOS האידיוטיים שפשוט לא יכלו לחכות. אני לא משחק במשחק הזה עד שהוא יתוקן. 😐
Gacha Club | In May, Luni said Gacha Club on iOS will be released ...
מגניב אבל אני לא משחקת הרבה
yes I got racha club it's out on iOS uwu . ... ребз сяб за 4,8к+ вы крутые ❤#gacha#gachasracha#gacher#gachersracher#life#gachalifes#sracha#gachaclub#club#
המשחק הזה מדהים! הביקורות שלי יהיו העובדה ש-lunime לא עדכנה את המשחק, והבעיות שלי עם השארת המשחק פתוח במיוחד ב-Bluestacks. זה קורס לעתים קרובות מדי בגלל כמות התוספים חסרי התועלת במשחק, ואני מאבד את הדמויות שלי לעתים קרובות מדי. אני מרגיש כמו לתקן את זה לונימי יכול להסיר חלק מהתכונות שאינן בשימוש (כלומר את רוב הקביעות המוגדרות מראש וכו') ולשים כמה עדכונים שאנשים נהנים מהם יותר ותופסים פחות זיכרון. עדיין, בהחלט מדהים בכל זאת!!
אוקיי, אז מסיבה כלשהי, מועדון Gacha ממשיך להיסגר בכל פעם שאני פותח אותו ב-Chromebook שלי. אני לא יודע אם זה קשור למכשיר שלי או למשהו אחר
המשחק יפה וטוב רואים שהישקייו במשחק הזה. אבל יש מינוס אחד מתי אני לוחצת בכפתור "גוף" ואני רוצה לבחור צבע עור אז זה לא נותן לי את הצבע הבהיר אבל זה קורה לפעמים אבל זה קצט מעצבן גם. כי מתי אני צריכה צבע בהיר אז זה לא נותן לי
Queen's Quest 4: Sacred Truce Pustolovske igre cqbh
Gacha Club Nezahtjevne igre gow
Gacha Club Nezahtjevne igre gow
אימפריה אונליין - Android ...
זה נהדר והכל אבל כשאני רוצה לקבל את זה שוב זה לא נותן לי כשהוא מגיע ל-100 זה חוזר ל-24 או משהו כזה ועם החיים של הגאצ'ה אני לא מבין !!!!?!?!?!? !?!?!?!
העדכונים האחרונים לגבי מועדון Gacha ל- iOS - XperimentalHamid
אני אוהב מועדון גאצ'ה כי אתה יכול לגרום לעצמך להיראות כמו כלב, ארנב וכו' אבל הדבר הרע במשחק הזה הוא שלדעתי יש דברים שילדים בני 13 ומטה לא צריכים לראות אבל שמתי לב שאפילו 7 שנים מבוגרים משחקים את המשחק הזה אבל זה משחק טוב
Gacha Club יוצא באנדרואיד והגיימרים משתגעים עם ממשק המשחקים המדהים שלו.
אוקיי אני אוהב את המשחק זה כל כך מגניב אוהב משחק תפקידים אבל העניין הוא שחלק מהדמויות שלי היו על מסך והזזתי אותן ואז עזבתי לקח קצת זמן להזיז אותן ואז הן נשארות בפוזה האחת הזו זה היה המסך האחרון שלי כמו זה שעשיתי קודם. אבל אפליקציה טובה, אני מציע לך לקבל את האפליקציה הזו
האפליקציה הזו טובה מאוד! תמיד נהניתי. היו בו כל כך הרבה פריטים מאשר Gacha Studio. כמו כן, אתה צריך להתאים כמעט הכל בדמויות. תמיד נהניתי ליצור דמויות ולעשות סרטונים. זה מאוד מהנה. אתה צריך לשחק בזה!
הורד Gacha club APK mod +18 APK עבור אנדרואיד - RollingAPK
Gacha Club - אפליקציות ב-Google Play