Post by rheaderstepbackvec on Feb 12, 2022 9:33:57 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ordia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ordia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack vse ▞▞▞
▞▞▞ Ordia 2022 version ▞▞▞
Zabavna funky igra
Zvok je na OnePlus 7T pokvarjen
Res zabavno in enostavno za učenje
Neverjetna igra, preproste kontrole in odličen dizajn ravni. Rekviziti razvijalcem!
Vsebina Uni Alu New Menu2 Si Trajalo Opaž 182
Sproščujoče, zabavno in izzivalno
Dobra igra. Progresivna in zahtevna.
Ta igra ima čudovit umetniški slog z neverjetno zvočno zasnovo in zabavno igro. dobra je za ljudi, ki radi igrajo 100 % igre, čeprav ni dolga, ponuja zbirateljske predmete in različne načine igre. ima srčkan značaj in je na splošno 5/5
zelo lepo zelo zabaven lep zvok vsepovsod dober, ko imaš med napredovanjem malo časa za zapisovanje
To je zabavna sproščujoča igra. Všeč mi je to, tudi grafika je odlična... Všeč mi je Ordia 💘
3,5 H Posebej Za Mobilne Trgovine Ali Prodajo, Oglaševanje ...
Zabaven mali zapravljavec časa z odlično predstavitvijo, zvokom in preprosto mehaniko. Ko se uvedejo, je na voljo dostojno število ovir in težavnostnih, čeprav lahko včasih postane frustrirajuće. Enostavno za dolgotrajno obdržanje nameščenega, da bi se odrezali od dosežkov.
V redu je. Pametno in urejeno. Včasih potrebuje zelo hitre reakcije, saj gre za vzročno platformo. 👉 Priporočam, da poskusite takoj po nakupu, da se boste imeli čas odločiti, ali je za vas ali ne, nato pa ga obdržite ali vrnite nakup. Preizkusil sem ga veliko dni po nakupu in zdaj mi je žal, da sem ga kupil. Težavnost hitro narašča in potrebuje veliko energije igralca, da jo vloži v to igro. Morda je za mlade dobro zapravljanje časa. Ampak z moje perspektive je to nepotrebno težko.
vau me spominja na svet goo + mario kot navpični platformer. Dobim to stopnjo hitenja + ustvarjalnosti. res 5/5 zvezdic.
Odlična igra, izziv! Če vam ni všeč izziv in želite bolj tipične arkadne igre, to ni za vas. Težavnost je privzeto vsekakor težka.
Ta igra je osupljiva na pogled in hkrati zelo prijetna, 5 zvezdic, zasluženih do konca in vredna veliko več kot 4 USD.
Čudovita igra! Nič podobnega! Prosim naredite več ravni!
Ta igra ima neverjetno grafično in zvočno zasnovo. Zelo poglobljeno.
Začelo se je dobro, čisto izbrušena igra. Toda potem težavnost temelji na naključnosti. Samo znova in znova morate poskusiti isti odsek, v upanju, da bodo tokrat določili čas selitve, kar vam je v prid. S prakso ne moreš postati boljši, to je le sreča. To je bila točka, da sem se temu odrekel.
Checkers Galda spēles khh
Odlična igra. Ena stvar, ki bi jo želel, je kratek povzetek, kako sem šel na nivo. Moram se dotakniti prejšnje stopnje, da vidim, če imam vse rumene stvari.
Ker nisem videl ničesar
Ordia Arkadspel knr
tako pametna in lepa umetnina! enostavna za igranje in hkrati zahtevna
Tako odlična igra! Ne morem reči dovolj! Grafika je vrhunska. Težavnost igranja se postopoma povečuje, vendar ne prehitro. Bodite potrpežljivi, ciljajte in razmišljajte naprej. To je najboljši nasvet, ki ga lahko dam. Vsekakor priporočam.
zabavno in zanimivo!
Lepa, polirana igra.
ta igra me navduši, da imam izziv za moje razmišljanje
EDIT: Loju se je oglasil in odpravil težavo! Zdaj je igra spet neverjetna in vsekakor jo priporočam! ///// Igra mi je bila všeč do nekaj tednov nazaj. Nenadoma je prenehal delovati in me je namesto tega poslal v Play Store. Ker igram samo brez povezave, mi pravi, naj počakam, dokler se ne povežem. Tako v bistvu te igre ne morem več igrati brez povezave in lahko igram samo na spletu. Tovrstne igre igram samo, ko se vozim na delo ali nimam povezave, tako da je ta igra zdaj v bistvu neuporabna.
Res super zasnova ravni, intuitivna mehanika, ki je dobro poučena, ter super zabavno in reaktivno oblikovanje zvoka.
... Hiša , Odia Jyotis , Hofer Radovljica , Sokota in , Feniks Studio ... Story Adria , Open , Arkadne Igre , Vrtač Kranj , Kad Se Klanja
Razvijalcem moram dati velike rekvizite za pozornost do detajlov in majhne stvari, ki jih ima ta igra! Minimalističen umetniški slog, funkcija nizke porabe, funkcija barvne slepe, kontrole in oblikovanje ravni so vse super super in nekaj, kar bi si želel, da bi videl več v mobilnih igrah. In nima nobenih prekletih dodatkov!! Devs, nadaljujte z dobrim delom! Zaslužiš si moj denar.
Izdelava Niste Še Radeon Plastičnih 580 Rx Oc Ročajev
Preprost vmesnik, enostavno razumeti, kaj se bo zgodilo. Počutim se, kot da imam vse pod nadzorom, ne pa da sem ves čas podvržen RNG. Ko naredim napako, vem, kaj se je zgodilo. Barvita namesto siva. še vedno v prvem od štirih svetov, morda po 10 stopenj? in prepričan sem, da postane težje. a do zdaj je bila to gladka težavnostna krivulja
NAJBOLJŠIH 20 EVROPSKIH INDIE IGER IZ ... - Tableta-android
zabavna mala igra dober ubijalec časa in brez oglasov
Novi bratje Super Mario
Napihljivi android prišel z zračno puhalo,vrečko za shranjevanje,vrvi,vreče peska,itd.; Uporaba Super za shranjevanje odprt,oglaševanje, prireditve na
Polirana kakovost, zahtevna in enostavna za igranje.
mora biti najboljša igra vseh časov
Rahlo reprezentativno igranje, a vseeno prijetno.
Ordia Arkadspel knr
Precej zabavna igra. Želim si, da bi bilo več ravni.
Ordia Arkádové tnx
Zelo zabavno in zahtevno (še posebej v dirkah in hardcore načinu) in lepo, a tako majhno, da boli 💔
Odlična igra, zelo zasvoji in zahtevne ravni
Najboljša izkušnja, ki sem jo imel pri igranju mobilnih iger od svojega 10. leta na iPod touchu
Kakovost na najvišji ravni. Urednikova izbira vredna.
zelo dober platformer
У вас должно быть устройство Android под управлением Android версии не ниже 4.4 и ... Marvel Pinball; My Doggy Dog; Orbija: tapnite in se sprostite; Ordia
Odlična, vsestranska igra, veselimo se vaših novih iger!
Lep koncept. Kontrolniki so brez vrednosti, da bi bilo to mogoče igrati. Črte ne prikazujejo dejanske poti.