Post by rheaderstepbackvec on Feb 12, 2022 9:47:19 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çok para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Apple Knight: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Harika oyun. Ama reklamların miktarı... Anında kaldırıldı.
Oyunu O Kadar Sevdim Oynadım Bitirdim Silip Tekrar Yükledim Ve Umarım İkinci Bölüm Olur Çünkü Sonunda Biraz Askı Bıraktınız Ama Sevdim Bir Güncellemede Fark Ettiğim Tek Şey Beş Kalp Vardı Sonra Tekrar Yükledikten Sonra Orijinaline Döndü. Her neyse, Oynadığım En İyi Platform Oyunlarından Biri
Zayıf kontrollere sahip süper basit bir platform oyunudur.
Sadece bir sorun birçok reklam 🙂
Oyun güzel ve patron dövüşleri hariç hepsi çok kolay.. hpleri çok düşük ve dövüş şekilleri çok basit. Onları yenmek çok kolay, bu yüzden onları altın toplamak için kullandım.
futbol oynamayı oynamayı sevmem ama bu çok oynama gitti
İyi kontroller ve oyun ama ödül sisteminiz bozuk, kutuları vurduğumda bana ödül reklamları vermeyecek. Çalışma
Sadece ürünlerin pahalı olması süper
Apple Music APK indir, Apple'dan Android için müzik çalar Apple Knight Action Platformer MOD HİLE v APK İNDİR. Apple Knight Apk indir - Para Hileli Mod
Bu oyunla ilgili her şey harika, her şeyi mahveden bir şey dışında. Gerçekte daha iyi zırh olan yeni "dış görünümler" için para ödemezseniz, zırh derecenizi veya hasara karşı direncinizi artırmanın bir yolu yoktur. Oyun ilerledikçe daha fazla sağlık kazanmayacaksınız. Daha iyi silahlar elde edebilirsiniz, ancak seviyeler temelde size zarar verecek, sizin zarar veremeyeceğiniz şeylerle dolu obstik bir rotaya dönüştüğünde bu gerçekten yardımcı olmuyor. Sleezy ve iğrenç ve bu oyunu mahvediyor.
Apple Knight, sıkı kontrollere, akıcı oyuncu hareketine ve akıcı animasyona sahip modern bir aksiyon platform oyunudur. Sırlar, görevler ve
Eh.
Düzeltmelere/yamalara ihtiyacı var, başlangıçta kapanmayla ilgili sorunlar var. Dikkat edin, bariz silinmiş yeniden yüklenmiş, temizlenmiş önbellek, yeniden başlatılmış cihaz ve kontrol edilen izinleri yaptım. Yine de oldu. AYRICA Çalışırken oyunu sevdim ve 5+ yıldız verirdim, o kadar iyi!
güzel ama zor ya
Bu harika bir oyun, ama ona 3 yıldız vermemin bir nedeni var. Her oynadığımda, sonunda oyun delice gecikmeye başlıyor ve hızla oynanamaz hale geliyor. Bunu düzeltmenin tek yolu oyunu kapatıp tekrar oynamaktır. Oyunu durdurmaya ve önbelleği temizlemeye zorlamak, onu durdurmak için hiçbir şey yapmaz. Bu sorun çözülürse kesinlikle bu oyuna daha yüksek bir puan verirdim.
Müthiş bir oyun dil aracında türkçe var tavsiye ederim
8500 jetonum vardı ve yeni bir karakter almak istedim, sonra oyun çöktü ve tüm jetonlar gitti
Her seviye tamamlandıktan sonra beni terk eden can sıkıcı aksaklık. Bu kadar yüksek puanlı bir oyun için bunun ele alınacağını ve çözüleceğini düşünebilirsiniz.. Her oyunun ve sebepsiz yere nefret eden insanların her zaman bir dezavantajı vardır. Yine de mantığımın iyi olduğunu düşünüyorum. Hiç kimse her seviye tamamlandıktan sonra bir menü ekranına geri gönderilmek istemez, bu kadar basit! Bunun dışında, çok eğlenceli grafikler, iyi kontroller, akıcı oyun.
Oyunu ilk ilk fiyatınız zaman alışması zor ilk hikaye oyununda oyunun bittiğim ama şimdi Çok Hard da oynuyorum ve aşırı sarıyor lakin zırh ve silah oyunu az ve hikaye onun dışında mükemmel bir aksiyon platformer oyunu
Rastgele hasar ... Yani zor oyunu severim ama aptalca şeylerden hasar almak sadece aptalca
Baya güzel oyun arcade sevenlere tavsiye ederim
Bu sadece sıkıcı bir oyun, orijinal fikirler ve mülayim ortamlar yok. Elbette iyi görünüyor, ancak neredeyse gerekli olan ödeme nedeniyle nakit kapma gibi geliyor çünkü seviyelerde herhangi bir şey satın almak için yeterli para kazanmıyorsunuz. Müzik gerçekten klişe, sanki daha özgün bir şey yazabilir miydin?
Bu harika bir platform oyunu
Bu uygulama korkunçtu 6 gün boyunca kırmızı sihirbazı denemek ve yenmek için denedim ve nasıl sağlık kaybedersiniz güle güle rakibe korkunç uygulamaya dokunmak bile bu uygulamayı kimseye tavsiye etmezdi.
Oyun çok güzel şu ileri atılma kaldırılsın çünkü çok karmaşık ve zor yapıyo oyunu Man'daki gibi klasik olabilir. görür ve bana geri bildirimler içindeler ( bu oyunu seviyorum ve oynamak istiyorum ama bitirmem sorunları oyunu oynamaz hale getiriyo )
Apple Knight: Action Platformer Akčné dhud
Bir reklam kabusu. 5 dakika içinde kaldırıldı!
Apple Knight: Action Platformer Para Hileli Mod Apk, mobil ve tablet için dokunmatik platforma dayalı yayıncı Limitless'ten modern bir platform aksiyon
Bu tür piksel oyunlarında yeni tekliflerimiz de hoş ve devam etme hırsı veriyor..
Düşmanlara deydiğin zamanın canın gidiyor
Apple Knight: Action Platformer Akčné dhud
Birkaç gün sonra oyun sıkıcı olmaya başlıyor. Yeterli seviye yok, güncellemeler çok yavaş. Birkaç denemeden sonra her seviyeye 'zor' zorlukta kolayca ulaşılabilir. Yeniden başlatırken oldukça fazla hata; mermiler kaybolmaz, bazen düşmanlar sıfırlanmaz, ölüm anında menü düğmesi sağ tıklandığında tüm oyun arızalanır
Food Truck Chef™ Cooking Games ง่ายๆ pkv
Çok güzel ve hikayeli bir oyun ama fazla reklam oluyor.
Söylemeliyim ki, kontroller çok şaşırtıcı, bir telefon oyunu olduğu için (her zaman uygulama telefonu platformlarında sorun yaşarım) çöp olacaklarını düşündüm ama bunun sayesinde oyundan çok zevk alıyorum, gerçekten sevmiyorum müzik ama bu sadece benim düşüncem ve ayrıca, ayak sesi efektinin hayranı değilim, beni biraz rahatsız ediyor, ama bunun dışında oldukça güzel bir oyun ve gerçekten eğlenceli olduğunu düşünüyorum, bunu bir snes başlığı olarak görebilirim sanat tarzı nedeniyle, Good Job iyi çalışmaya devam et
Çok fazla reklam
Mükemmel ötesi bir oyun oynamanızı tercih ederim harikaa😁❤
Oyun denetleyicisi gösterilebilir ve çevrim dışı heryerde oynana bilir ve 2,00€ olsa yine de alınır güzel bi oyun
Bu oyun kesinlikle harika. Ücretsiz bir oyun için gerçekten eğlenceli ve bağımlılık yapıyor. Ancak buna 4 yıldız verdim çünkü havalı zırh seçeneklerinin çoğu için ödemeniz gerekiyor. Sizde almalısınız ki biraz zaman alsa ve reklamları izlememiz gerekse bile havalı zırhı kazanabilelim. Ayrıca evcil hayvanlar anlamsızdır ve yararlı bir şey yapmazlar. Ayrıca birden fazla eğik çizgi hareketi veya kısa çizgi saldırısı olmasını isterdim. Özellikle patronlar bir sürü isabet aldığından beri.
Çok iyi bir oyun bu kadar harika bir oyun görmüştüm
Neşeli bir oyun. Oyunu kazanabilecek,teşekkür ettirecek ve oyunlarını bekleyeceğim. (ins yine pixel art oyun yaparsınız )
Yani güzel rastgele slsşskğejsls
Apple Knight Action Platformer v2.2.4 MOD APK MEGA HİLELİ, piksel, platform ve macera türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim
Şimdiye kadar beğendim, aynı anda kılıç ve mario hissi veriyor ama tek sorunum kontrol butonunun küçük olması (belki tombul parmaklarım olduğu için) ama kontrolleri değiştirmek için bir sistem ekleyebilir misiniz? bir düğmeye iki kez dokunun, büyüyecek veya düğme boyutunu değiştirebilecek herhangi bir şey ekleyecek, böylece ben (veya biz) çok daha rahat oynayabilirsiniz.
Çok heyecan verici değil ve iyi şeyler elde etmek için çok fazla öğütme, kontroller bir platform oyunu için kötü ve sadece çok basit bir oyun ve basit bir oyun. Eğlenceli değil sadece sıkıcı ve başarılar daha fazla xp vermeli
... ama abone olup videolarımdan haberdar olabilirsiniz oyun link:https://www.1001oyun.com/oyun/apple-k ...
Apple Knight: Action Platformer Akcijske igre arg
Bakarız
Apple Knight: Action Platformer Akcijske igre arg
Oyun güzel ama tükçe yok kötû deyenlere aldırmayın🇹🇷
Bakın bu oyun bir metroidvenya yani zor olması gerekiyor SALIN ŞU OYUNU
Bu harika bir oyun. Ama bir süre sonra, seviyeler sadece aynı hale geliyor.
Tüm Gizli hazine sandıklarını aramayı ve onlardan dökülen güzel ve sayısız değerli taşları toplamayı çok sevdim. Bu gerçekten eğlenceliydi. İyi büyücünün diyalogunu (çok kişisel ve cesaret verici) ve ona ayak işlerinde yardım etmesini sevdim. Çok şirin. Düşmanlarınızı yenmek için yanınızda size yardımcı olacak yardımcı evcil hayvanlara sahip olmanızı seviyorum. Sonunda ejderhayı ve kötü büyücü kralını sevdim! Çok eğlenceli bir oyun ve hiçbir labirentin gözden kaçırılmadığından emin olmak zor! Teşekkürler!❤️
Reklamlardan kurtulmak ve sürekli inceleme için yalvarmaktan kurtulmak için satın almalarla desteklenen kişiler için reklamlardan ve sürekli inceleme yalvarmaktan kurtulun.